GETTING MY εναλλακτικες θεραπειες TO WORK

Getting My εναλλακτικες θεραπειες To Work

Getting My εναλλακτικες θεραπειες To Work

Blog Article

Η Οστεοπαθητική, συμπληρωματικά ή εναλλακτικά με άλλους κλάδους της υγείας, ασχολείται με τη μελέτη των δυναμικών επιρροών και παρεκκλίσεων στο σώμα, τόσο στο μυο-σκελετικό όσο στο σπλαχνικό πεδίο.

Έκτοτε η Χειροπρακτική αναπτύχθηκε ώστε να αποτελέσει την πρώτη επιλογή για μυοσκελετικά προβλήματα της σπονδυλικής στήλης στις ανεπτυγμένες χώρες όπως οι Η.

Δείτε ακόμη: Οδηγός για την χρήση φυτικών εκχυλισμάτων, ανάλογα την πάθηση!

Μη διστάσεις να ρωτήσεις τον θεραπευτή για τις σπουδές και ενδεχομένως την κλινική του εμπειρία ή τυχόν επιστημονικές του δημοσιεύσεις. Οι απαντήσεις του θα σου δώσουν μία καλή εικόνα για το αν μπορείς να τον εμπιστευτείς ή όχι.

Οποτεδήποτε έχουμε απορρύθμιση της διάταξης των οστών στο χώρο της άρθρωσης, έχουμε αλλαγή και της λειτουργικής συμπεριφοράς τόσο των οστών που την αποτελούν όσο και των γύρω ιστών (μυών, τενόντων, συνδέσμων, νεύρων κλπ).

Σύμφωνα με τα τον Ιπποκράτη, στο σύγγραμμά του 'Περί Άρθρων', πρέπει να αναζητούμε τη βασική αιτία μιας ασθένειας πρώτα στη σπονδυλική στήλη.

Το γεγονός είναι ότι ο πόνος που οφείλεται σε μυοσκελετικές παθήσεις, αποτελεί την πιο συχνή αιτία απουσίας από την εργασία, ακόμα και αναπηρίας, παγκοσμίως.

Ασκώ τη ρεφλεξοθεραπεία, τη μάλαξη και το Βελονισμό. Επίσης ασχολούμαι με τη Διατροφή και τα βότανα.

χ. στη γνάθο, πρόβλημα για το όποιο κάποιος δεν θα σκεφτόταν να επισκεφτεί οστεοπαθητικό.”

Διατήρηση γονιμότητας και κύηση μετά από καρκίνο μαστού

Τα οφέλη του δεντρολίβανου στα μαλλιά και πώς να το χρησιμοποιείτε

Τα υπόλοιπα συστήματα όπως γαστρεντερικό, καρδιαγγειακό, πνευμονολογικό, ενδοκρινολογικό και γεννητικό-ουροποιητικό παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο. Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό της Οστεοπαθητικής είναι ότι κατανοεί την πολυπλοκότητα της ανθρώπινης δομής και αντιλαμβάνεται τον ασθενή ως ενιαίο σύνολο.

Ένα ιστολόγιο που φιλοδοξεί να καταγράψει όλους τους γιατρούς και τους επαγγελματίες υγείας στην Ελλάδα. Η εγγραφή είναι click here Δωρεαν

Δεν παύει όμως να αποτελεί παθητική θεραπεία, την οποία δέχεται ο πάσχων και στην οποία δεν συμμετέχει ενεργητικά.

Report this page